Нов проект в кв. Студентски град

на 17 Октомври 2016

 

 

Започна изграждане на невероятен жилищен комплекс от затворен тип. Фирмата инвеститор е българска инвестиционна компания с 20 годишна история. Основана през 1993, днес тя е една от най-уважаваните компании и всепризнат лидер в строителството и инвестициите в недвижими имоти в България. В основата на философията на ФПИ стоят стремежа към иновации и непрекъснато усъвършенстване, създаването на по-добра среда за живот и развитие. Компанията инвестира в строителството и управлението на жилищни сгради и комплекси от затворен тип, търговски центрове и паркове, логистични паркове, хотели, хотелски комплекси и ваканционни селища, бизнес сгради и земеделие. Към момента компанията е изградила над 450,000 м² площи с различен характер.

 
 
 
Проекта се реализира на границата между кварталите Студентски град и Малинова долина. Това е втори техен комплекс в района. Кварталът има развита инфраструктура, както и разнообразие от магазини и всякакви необходими услуги.Освен това в непосредствена близост се предлагат най-добрите възможности за пълноценно спортуване: фитнес, тенис, футбол, голф, лека атлетика, колоездене и др. Всичко, което поискате за уюта, сигурността и свободното време на цялото си семейство! Комплексът се намира до спирка на автобусни линии № 94, 102, 280 и 294, свързващи Студентски град с центъра на София и метрото, а на 200 м е и началната спирка на три маршрутни линии, които стигат до центъра, Централна гара и северните столични квартали.
 
Комплексът се състои от две жилищни сгради в обща аранжирана градина, с ограда, охрана и система за контрол на достъпа на всеки вход. Апартаментите се издават на шпакловка и замазка. Комплекса ще има и телефонна, звънчева и видеодомофонна инсталации, система за контрол на достъпа, антенна мрежа по БДС. Изградени всички външни връзки и комуникации с осигурени разрешения за включване. Изградена вертикална планировка по проект на продавача – ограда, градинско осветление, алеи, озеленяване, окабеляване за видеонаблюдение.
 
 
Сградите имат по два входа (на 5 и 6 етажа) и подземни гаражи.
 
За продажба се предлагат жилища с една, две и три спални с чисти площи 52 - 135 кв.м.
 
*двустайни апартаменти: 52 - 75 кв.м. чиста площ, цена от 48 000 евро;
 
*тристайни апартаменти: 74 - 111 кв.м. чиста площ, цена от 64 000 евро и
 
*четиристайни апартаменти: 124 - 135 кв.м. чиста площ, цена от 110 000 евро.
 
Продажната цена е с включен ДДС.
 
Етап на строителството към момента(17.10.2016г.): пред акт 14.
 
Очаква се да бъде завършен до края на 2017 г.
 
 
Преференциални условия на плащане, при интерес свържете се с нас за повече информация!
 
Консултант: Мирослава Вълчева

Коментари