Нов комплекс в полите на Витоша

на 11 Юли 2019

Имаме удоволствието да Ви запознаем с предстоящата реализация на Жилищен комплекс от затворен тип в кв.Витоша. Непосредствена близост до комплекс "Макси", големи зелени площи, прекрасна панорама - умерено населен и защитен от шума на града район. Едновременно с това на комуникативно място - близостта до Околовръстен път дава възможност за бърз достъп до главни пътни артерии.

Комплексът се състои от седем сгради, разположени на терен с площ от 10 000 кв.м. Проектиран е да задоволи всички нужди от удобство, сигурност и качество, както и да предложи на живущите спокойствие и комфорт. Инвеститорът залага на иновации в строителството - пречиствателни станции, нощно осветление със соларна система, изграждане на детски площадки, кът за излет и отдих, както и много зелени площи с капково напояване. Комплексът ще бъде с напълно ограничен достъп за автомобили и външни лица, което дава допълнително спокойствие за Вас и Вашите деца, като в същото време НЯМА ДА БЪДЕТЕ утежнени с високи ежемесечни такси за обслужване. Отоплението е предвидено посредством индивидуални котли с ГАЗ. Предварително ще бъде изградена климатична инсталация, както за улеснение на бъдещите собственици, така и за да се запази максимално фасадата.

Всяка една от сградите в комплекса ще бъде на 5 етажа с 25 жилища (по 5 на етаж), изпълнена с висококачествени материали:


 с 10 см външна изолация;
 тухли с висока шумо и топлоизолация;
✅ Цокълен етаж облицован с естествен камък Травертин;
 Парапети от ковано желязо.
✅ Паркирането е решено посредством подземен паркинг и няколко външни паркоместа.

 Към всеки един апартамент на партерен етаж има тераса – двор, като част от нея ще бъде озеленена. Чудесна възможност за любуване на природата с първата чаша кафе, обяд с любимите хора или романтична вечеря.
Функционални разпределения, без излишна загуба на площ:
*
двустайни апартаменти: коридор, просторна дневна с кухненски бокс, спалня със собствено гардеробно помещение, баня/WC, склад, тераса тип лоджия с излаз от двете стаи.
*
тристайни апартаменти: коридор, просторна дневна с кухненски бокс, балкон към нея, родителска спалня със собствена баня/WC, детска стая, балкон с излаз от двете спални, склад, баня/WC.

Апартаментите се издават на шпакловка и замазка, блиндирана входна врата, 5-камерна дограма с двоен стъклопакет тип "четири сезона" - френски прозорци. Има възможност за довършване до ключ и обзавеждане по проект, избран от Вас.

 

За продажба се предлагат жилища с една и две спални и гаражи.
 

* двустайни апартаменти: цена от 36 000 евро;

 

* тристайни апартаменти: цена от 84 900 евро.

 

* паркоместа и подземни гаражи: цена 8 000 евро и 10 000 евро.

 

Все още имате избор за етаж и изложение!!!

Изключително гъвкави схеми на плащане!!! 
 

Продажната цена е с включен ДДС.

 

Етап на строителството към момента (07.2019г.): пред изкопни работи.

 

Очаквано завършване: края на 2021 г.

 

При интерес свържете се с нас за повече информация!
 

 

Консултант: Мирослава Вълчева - 0888599404

Коментари