Azurro Park в кв. Манастирски ливади

на 18 Февруари 2020

Запознайте се с нов проект, състоящ се от 6-етажна жилищна сграда, с изключително модерна визия, включваща от едностайни до четиристайни апартаменти, подземни гаражи и паркоместа. Сградата е разположена в един от най-новите и динамично развиващи се райони в София – Манастирски ливади-Изток, между Околовръстен път, бул.България и бул.Тодор Каблешков, в съседство с жилищен комплекс „Елизиум“.

Проектирана от водещи архитекти, сградата комбинира по уникален начин панорамната гледка към Витоша, спокойствието и чистия въздух на планината, и бързата връзка с центъра на столицата и главни пътни артерии.

Azurro Park съчетава отлична инфраструктурна обезпеченост и близост до хипермаркети, училища, детски градини, ресторанти и мол „България“. Проектиран да задоволи всички нужди от удобство, сигурност и качество, както и да предложи на живущите спокойствие и комфорт.

Архитектурата на сградата е с изключително модерен стил с луксозно изпълнение на фасада и общи части, чрез влагане на материали от най-висок клас, висококачествена топлоизолация по фасадите и покрива, оборудване с асансьор, парапети от ковано желязо за стълбищата и терасите, окачен таван на общите пространства с автоматично осветление, естествен камък тип Травертин -за облицовка на партерен етаж и общите част на сградата.

Сигурността на комплекса ще бъде обезпечена чрез контролиран достъп и видео наблюдение. По фасадата ще бъдат монтирани осветителни LED тела.

Дограмата ще бъде 5 камерна с двоен стъклопакет тип „четири сезона“.

Апартаментите се предават на бъдещите собственици на шпакловка и замазка, с външни врати с многоточково заключване, ВиК до тапа, електрозахранване по проект. Сградата ще бъде присъединена към Газификационна мрежа. По желание на собствениците може да се предложи и напълно довършване на апартаментите.

 

За продажба се предлагат жилища с една, две и три спални, както паркоместа и гаражи:

 

* едностайни апартаменти: цена 36 350 евро;

 

* двустайни апартаменти: цена от 52 500 евро;

 

* тристайни апартаменти: цена от 69 886 евро;

 

* четиристайни апартаменти: цена от 126 860€ евро;

 

* паркоместа и подземни гаражи: цена от 8 000 евро.

 

Все още имате избор за етаж и изложение!!!

 

Изключително гъвкави схеми на плащане!!!

 

Продажната цена е с включен ДДС.

 

Етап на строителството към момента (02.2020г.): пред изкопни работи.

 

Очаквано завършване: края на 2022 г.

 

При интерес свържете се с нас за повече информация!
 

 

Консултант: Мирослава Вълчева - 0888599404

 

 

 

Коментари